Ben Weasel, te isten barma! – nőket ütött az énekes

// 2011-03-21

Hajmeresztő tettre ragadtatta magát a Screeching Weasel énekese, Ben Weasel (aka Ben Foster) péntek este.  Ben az austini SXSW zenei és filmes fesztivál keretében az Austin’s Scoot Innben adott koncertjükön ütött meg két nőt.

Ben ökle könnyen eljár!

A szemtanúk szerint az ingerlékeny Ben Weasel azután ütött először, hogy az egyik nő leköpte valamilyen jeges folyadékkal a Screeching Weasel koncertje közben (az LA Times szerint először jéggel találta el az énekest egy nő, majd verekedni hívta). Weasel nem bírt leállni, megütötte azt a nőt is, aki az eset kapcsán burjánzó bunyót akarta megállítani, és aki a Los Angeles Times és a Chichago’s WBEZ egybehangzó állítása szerint az Austin Scoot Inn tulajdonosa.

Végül a biztonságiak hozták le a színpadról a zenészt, aki gyorsan el is tűnt a helyről. Kihívták a rendőrséget, de innen egy kicsit a Roncsfilmet idézi a sztori, mivel a két nő nem tett feljelentést, így a rendőri intézkedés is elmaradt.


Videófelvételek azt mutatják, hogy miután valaki a közönségből megdobta jéggek, Weasel a “támadó” összeverésével fenyegetőzött. Miután a közönség soraiból közölték vele, hogy ez esetben egy lányt zúzna meg, Ben nem jött zavarba, azt mondta, keres egy nőt, aki helyette veri meg a dobálózó másikat. Ezután további dobálózás és az ominózus verekedés következett.

Forrás: Billboard