Ausztrál Pink Floyd-klón az Arénában – nézd nálunk a koncert elejét!

// 2011-02-01

 

Európai turnéja keretében, teltházas koncertek sora után pénteken Budapestre érkezik az Australian Pink Floyd Show. A világ legjobb tribute-bandájának tartott zenekar több mint kétórás szuperkoncertet ad az Arénában.
Korlátozott számban még kaphatók jegyek az Australian Pink Floyd Show február 4-i koncertjére. A koncerten a legjobb Pink Floyd dalokat hallhatjuk az ausztrál bandától, amelyet az eddigi európai fellépések során több mint 750 ezer Floyd-fanatikus látott és hallott. A rajongók és a média visszajelzéseiből világosan látható, hogy a produkció komoly sikert aratott, nem véletlen, hogy korábban a legendás Pink Floyd tagja is elismeréssel nyilatkoztak az ausztrálokról.
Az Australian Pink Floyd Show legutóbb a napokban Lengyelországban járt, ahol számos fantasztikus hangulatú, telt házas koncertet adott.
A pénteki két és fél órás szuperkoncerten koncerten háromdimenziós látványban és kvadrofon hangzásban gyönyörködhetünk. Természetesen a szervezők biztosítják a helyszínen a 3D-élményhez szükséges szemüveget, amit utána mindenki emlékbe hazavihet!
A zenekar már nagyon készül a fellépésre, üzenetek is a magyar rajongóknak: „Természetesen alig várjuk, hogy Budapestre is elvigyük az új show-t, így szeretnénk minden magyar rajongót meghívni a februári koncertre! Ígérjük, fantasztikus lesz!”

Európai turnéja keretében pénteken érkezik az Australian Pink Floyd Show a Papp László Budapest Sportarénába. A világ egyik legjobb tribute-bandájának mondott zenekar több mint kétórás szuperkoncertet ad az Arénában. A műsor elejét élő streamünkön közvetítjük.

Korlátozott számban még kaphatók jegyek az Australian Pink Floyd Show február 4-ei koncertjére, a belépők ára 6900 forintnál kezdődik. A legjobb Pink Floyd-dalokat hallhatjuk pénteken az ausztrál bandától.

Az Australian Pink Floyd Show több teltházas lengyelországi koncert után ér Budapestre. A pénteki, két és fél órás Aréna-show háromdimenziós látványával és kvadrofon hangzásával virít. (Ebből az is következik, hogy 3D-s szemüveg kell a nézőknek, ezeket a szervezők a helyszínen osztják ki.)

A zenekar már nagyon készül a fellépésre, üzent is a magyar rajongóknak: “Természetesen alig várjuk, hogy Budapestre is elvigyük az új show-t, szeretnénk minden magyar rajongót meghívni a februári koncertre! Ígérjük, fantasztikus lesz!”

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)