Élő Dubstep a Blog Musicban

// 2011-02-01

A nemrég megnyílt, elektronikus zenével virító Blog Musicbana Koncertblog törzshelyén – először szól élő muzsika február 26-án, szombaton, még ha számítógépből is csiholja ki Noise 64.

Február 26-án, szombaton, úgy este tízkor indul a Dubstep is Fun 3 party, melynek fő fellépője a Bitlab nevű netlabel embere, Noise 64 élő projektjével. Az előtte és utána következő dj-programban aztán Banyek, Gumilap és Pryus pakolja a lemezeket, és a Kiégő Izzók vj-csapat képei vetülnek a vászonra.

A nemrég megnyílt elektronikus zenével játszó Blog Musicban – a Koncertblog törzshelyén először szól élő muzsika február 26-án, szombaton, még ha számítógépből is csiholja ki Noise 64 aka Banyek.
Február 26-án szombaton, úgy este tízkor indul a Dubstep is Fun party, melynek főfellépője a Bitlab nevű netlabel embere Banyek, Noise 64 név alatt futó élő projektjével. Az előtte és utána következő dj programban aztán Gumilap és Pryus pakolja a lemezeket.
A kéthelyszínes buli kis teremben Ret3k és Maximum Selecta lazítja az arcokat. A tizennyolc éven felüliek számára rendezett bulin 500 forint lesz a beugró.Február 26-án szombaton, úgy este tízkor indul a Dubstep is Fun party, melynek főfellépője a Bitlab nevű netlabel embere Banyek, Noise 64 név alatt futó élő projektjével. Az előtte és utána következő dj programban aztán Gumilap és Pryus pakolja a lemezeket.

A kéthelyszínes buli kistermében Ret3k és Maximum Selecta lazítja az arcokat. A tizennyolc éven felüliek számára rendezett bulin 500 forint lesz a beugró.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra. (x)