Aerosmith: balhé az American Idol miatt

// 2011-01-13

Ellentmondó hírek szállingóznak az Aerosmith felől. Egyes pletykák a feloszlásról szólnak, mióta Steven Tyler elvállalta a zsűriskedést az American Idolban (a kinti Megasztár). A frontember persze cáfol.

Aerosmith: balhéznak a fiúk

Steven Tyler szerint az, hogy elvállalta a szereplést az American Idol következő szériájában, egyáltalán nem jelenti, hogy feloszlana a zenekar. “Csak szünetet tartunk, hiszen még mindig hasítunk!” – mondta a 62 éves rocker kedden Los Angelesben. (Az American Idol tizedik szériájának zsűrijében – a sorozat január 19-én indul – a veterán rocksztár mellett a színész-énekesnő Jennifer Lopez is helyet foglal).

Ellentmondó hírek szállingóznak az Aerosmith felől. Egyes pletykák a feloszlásról szólnak, mióta Steven Tyler elvállalta a zsűriskedést az American Idolban (a kinti Megasztár). A frontember persze cáfol.
Steven Tyler szerint az, hogy elvállalta a szereplést az American Idol következő szériájában, egyáltalán nem jelenti, hogy feloszlana a zenekar. “Csak szünetet tartunk”, -mondta a 62 éves rocker kedden Los Angelesben – “Hiszen még mindig hasítunk, nagyon is!” (Az American Idol tizedik szériájának zsűrijében – a sorozat január 19-én indul –  a veterán rocksztár mellett a színész-énekesnő Jennifer Lopez is helyet foglal).
Az énekes azt is elmesélte, hogy a hónap végén tíz év után állnának neki egy új album felvételeinek, és kilátásban van egy turné is. Egyes források szerint mégis nagy a zenekaron belüli feszültség. “Nem halott. Nem lehet halott.” – erősködött Tyler az 1970-ben alapított zenekaráról szólva, mely a 40 év alatt 150 milliónál is több lemezt adott el.
.
Tyler a Rolling Stone magazinnak azt nyilatkozta, a zenekarnak nehézségei támadtak mikor kapcsolatba szerettek volna kerülni gitárosukkal, Joe Perryvel: “Ötletem sincs hol lehet.”
Perry viszont az énekest okolja a megromlott hangulatért, sőt nemrégiben kijelentette, hogy Tyler elhagyta a zenekart. Nem sokkal később viszont új bejelentés érkezett egy európai turnéról, melyben énekesként újfent Tyler szerepelt.
Perry egyébként valószínűleg a tévészereplés miatt orrolt meg Tylerra, nincs túl jó véleménnyel ugyanis az American Idolról, mely szerinte csak egy fokkal jobb, mint a Tini Ninja teknőcök. Nehéz kihámozni a tutit az egymással feleselő hírekből, mindenesetre a gitáros nehezen barátkozik meg azzal a gondolattal, hogy az Aerosmith neve kapcsolatba kerül a tehetségkutató műsorral.
Forrás:BBCEllentmondó hírek szállingóznak az Aerosmith felől. Egyes pletykák a feloszlásról szólnak, mióta Steven Tyler elvállalta a zsűriskedést az American Idolban (a kinti Megasztár). A frontember persze cáfol.Steven Tyler szerint az, hogy elvállalta a szereplést az American Idol következő szériájában, egyáltalán nem jelenti, hogy feloszlana a zenekar. “Csak szünetet tartunk”, -mondta a 62 éves rocker kedden Los Angelesben – “Hiszen még mindig hasítunk, nagyon is!” (Az American Idol tizedik szériájának zsűrijében – a sorozat január 19-én indul –  a veterán rocksztár mellett a színész-énekesnő Jennifer Lopez is helyet foglal).

Az énekes azt is elmesélte, hogy a hónap végén tíz év után állnának neki egy új album felvételeinek, és kilátásban van egy turné is. Egyes források szerint mégis nagy a bandán belüli feszültség.

“Nem halott. Nem lehet halott” – erősködött Tyler az 1970-ben alapított zenekaráról szólva, mely a 40 év alatt 150 milliónál is több lemezt adott el. Tyler a Rolling Stone magazinnak azt nyilatkozta, nehézségei támadtak, amikor kapcsolatba szeretett volna lépni a gitáros Joe Perryvel: “Ötletem sincs, hol lehet.”

A gitárhős viszont az énekest okolja a megromlott hangulatért, sőt nemrég kijelentette, hogy Tyler elhagyta a zenekart. Nem sokkal később viszont új bejelentés érkezett egy európai turnéról, melyben énekesként újfent Tyler szerepelt.

Perry egyébként valószínűleg a tévészereplés miatt orrolt meg Tylerra, nincs túl jó véleménnyel ugyanis az American Idolról, mely szerinte csak egy fokkal jobb, mint a Tini Ninja teknőcök. Nehéz kihámozni a tutit az egymással feleselő hírekből, mindenesetre a gitáros nehezen barátkozik meg azzal a gondolattal, hogy az Aerosmith neve kapcsolatba kerül a tehetségkutató műsorral.

Forrás:BBC