A királynő, a király, az ABBA-show és X-Faktor karácsonyra – nyerj jegyet!

// 2010-11-02

A Harlem-gospelkar, egy ABBA tribute-brigád, Elvis utolsó zenekarának koncertje és X-Faktor-karácsony – ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, nálunk bármelyikre belépőt nyerhetsz! Öt-öt párosjegyet sorsolunk Queen Esther Marrow és a Harlem Gospel Singers december 15-ei, valamint TCB (Elvis utolsó zenekara) január 15-ei fellépésére (Budapest Sportaréna), továbbá a január 16-ai ABBA-showra, ugyancsak az Arénába. Ha nem is ötöt, de három-három párosjegyet az x-faktorosok december 22-ei és 23-ai Aréna-koncertjére is kisorsolunk.

Queen Esther Marrow és a Harlem Gospel Singers torokból



Duke Ellington felfedezettje, mellesleg II. János Pál, Ronald Reagan, Bill Clinton és a Bush család kedvence, Queen Esther Marrow lép föl Budapesten december 15-én, az 1992-ben alapított Harlem Gospel Singersszel karöltve. A koncertre öt darab párosjegyet sorsolunk, nyerteseink között. A játékért kattints ide.

Kiállítva az ABBA világa



Január 11-én pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza a show-t Budapesten. Az eseményre öt darab párosjegy nyerhető tőlünk. Jegyet nyerni itt lehet!

X-Faktor-karácsony az Arénában



Az Aréna-koncert címmel rendezik meg az X-Faktor két karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában december 22-én és 23-án, szerdán és csütörtökön este. A gigashowban – melynek egy részét reményeink szerint majd közvetíthetjük is – természetesen énekel az RTL Klub műsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A Koncertblog szerencsés olvasói között három darab párosjegyet sorsolunk ki. December 20-án éjfélkor záruló játékunkhoz ide kattints.

Elvis utolsó bandája



Elvis Presley utolsó zenekara, a TCB Dennis Jale énekessel lép föl Budapesten, január 25-én. Az est díszvendége a király egykori barátja és menedzsere, a zenekar beltagja, Joe Esposito lesz, aki még halála pillanatában is kétségbeesetten biztatta a Királyt. Öt darab párosjegyünk egyikéért ebbe a posztba kattintva játszhatsz!