A garázspop és a babametál randija!

// 2011-03-10

A garázspop és a babametál szombat esti randevúját közvetítjük majd felvételről a Rézmálból, még mindig a hétfői nőnap jegyében. Az estét a már amerikai válogatáslemezen is föltűnő  Ann My Guard nyitja, zúzós alapokkal és bájos énekesnővel. Utána következik a Mahasz-lista Top10-ét több dalával megmászó, és szintén női énekessel fakító GRB, sallangmentes és bulizós rockzenéjével.

Így zúzza a GRB!

A szombat este 8-kor, a Rézmálban kezdődő buli házigazdája tehát a GRB, vendégzenekara pedig Ann My Guard. A stílusát babametálnak címkéző zenekarral találkozhattunk az RTL Klub X-Faktorral párhuzamosan futtatott dalversenyén, de az Egyesült Államokban is föltűnt a zenekar a Kill City című válogatáslemezen.

A házigazda GRB 2007 júliusában alakult. Demófelvételek után Kék című első kislemeze tavaly jelent meg és rögvest fölkerült a Mahasz Single Track Top10-be, ahogy később két további dala is, az Éjszakai Megálló és a Méreg. A banda nagy megfejtések helyett sallangmentes és tomboló rockot, ezzel együtt zúzós bulit ígér. A szombati esemény ingyenes, aki valamiért mégsem tud elmenni a Rézmálba, felvételről megnézheti a koncertet blogunkon egy későbbi időpontban, melyet hamarosan közlünk.