Zöld Para: Állj ki te is a ZP mellett!

// 2011-07-22

Nem újdonság, hogy Budapest egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyét, a Zöld Pardont készül bezárni a XI. kerületi önkormányzat. Jelenállás szerint jövő nyáron már nem zúg a Petőfi-híd alatt nyár leghosszabb fesztiváljaként is jelzett koncertsorozat májustól-szeptemberig. A hely rendszeres látogatói és szimpatizánsai a facebookon és a Zöld Pardon weboldalán is kiállhatnak a hely mellett.

Idén még Pardon, jövőre csak para? 

Újbuda önkormányzata annak ellenére készül bezárni a ZP-t, hogy a hely három éve gondozza a  Zöld Pardon Újbudáért programot, mellyel a XI. kerület polgárai és épített illetve természetes környezete iránt érzett felelőségét mutatja meg.

A Koncertblog már csak neve miatt, ezen túl pedig több tíz helyszíni közvetítésével is letette a voksát a Zöld Pardon mellett.  Nézzük, hogy tehetitek meg ezt ti is: először is lájkolhatjátok a hely hivatalos Facebook-oldalát, így gyarapíthatjátok a ZP már most is több, mint 40 ezres fb-táborát. Ugyancsak a közösségi oldalon csatlakozhattok a helyért aggódó civilek majd 20 ezres csoportjához.

 

Kiállhatsz arcoddal is a ZP mellett, készítesz egy képet és föltöltöd ide. Ezzel például Deák Bill Gyula, Copy Con , a Kis Tehén zenekar, a Carbonfools és több neves zenekar és előadó mellett demonstrálhatsz a szórakozóhelyért. A művészek videó üzeneteit itt nézheted meg.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)