Zenés pokol a Ligetben

// 2020-09-01

Jó kis bulira számíthatunk, ami nagy is lesz, ha azzá teszi a közönség szeptember 5-én a városligeti Pavilon Kertben, ahol a Röböter-dj-k mellett a fő játékos Bernáthy Zsiga.

Kis bulit írok, mert a mulatozás este 7-től éjjel 2-ig van kiírva hivatalosan, tehát ne egy reggel hatkor a kacsaúsztatóban táncolós hajnalt vizionáljon, aki jön, hanem egy korai kezdéses, de annál intenzívebb élményt. A szervező és fellépő csapat ismét a Röböter kollektíva lesz, akik februárban rúgták be a motort az első bulijukkal, akkor még “csak” dj-szettekkel, spacediscós, house-os, technós vonalon.

Ezt emelik most a következő szintre Bernáthy Zsiga liveactjével. Hogy miként fogadta Zsiga a felkérést? Természetesen kifejezetten örült neki, és nemcsak azért, mert nem nagyon voltak mostanában Covid kapitány miatt hivatalos fellépések, hanem mert Zsigával erről beszélgetve kilyukadtunk oda, hogy az év eleje tartó helyzet miatt virágkorát éli az underground, amire viszont bőven ráfér a talpra állítás. (A házibulik is virágkorukat élik, csak ugye abból nehezen tartja el a családot az egyszeri zenész). Annyi illegál, féllegál és privát jellegű bulikára hívták őt is mostanában, mint a hőskorban, és mivel Zsiga sem az a kiköpött stadionfétissel megáldott szupersztáralkat, ezért sanszosan jobb hangulatú buli várható, mint az elmaradt Apostol-koncerten.

A mostani event jelmondata Charles Bukowskitól:

A jóságra néha a pokol kellős közepén bukkan rá az ember.

A felvezetésről a röböter kollektívája gondoskodik: Enrico Palazzo Jr., Kemuri és Simoniac dj-szettet fog játszani. További részleteket itt találtok, hajrá és attend!

És hogy milyen egy Bernáthy Zsiga liveact? Itt egy kis ízelítő.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Zenekar, melyben a szövegíró az egyetlen biztos pont: