Youlï holnap este a Heim Pál Gyermekkórházért koncertezik

// 2020-04-23

A korábban undergroundban utazó, majd X-Faktor-második Horányi Juli szombati koncertjén a Heim Pál Gyermekkórházért zenél.

Gyerekkoromban gyakran voltam beteg, szegény Anyukámnak mindig volt izgulni valója miattam. Mindegyik betegségem közül a legaggasztóbb az volt, mikor egy nagyon súlyos fertőzést szedtem össze az orrmandulaműtétem után. A lakásunkra kihívott háziorvos meglátott és egyből megmondta: “Most azonnal vigyék kórházba ezt a kislányt!” A kórházban bizony realizálták, hogy igen komoly baj van, mert ez nem egy szimpla kis megfázás vagy valami, konkrétan egy hajszálon múlt, hogy életben maradtam.

Ezzel a történettel kezdi Horányi Juli aka Youlï a közleményt, melyben most szombati pénzgyűjtő koncertjét harangozza be. Nyilván nem magának gyűjt pénzt, hanem a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának, a Gyermekkornak. Amit korábban a Madarász Utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hoztak létre, és 2006 óta működtetik a Heim Pállal közösen.

Támogatói jegyet, akár 500 forintosat is, ezen a linken lehet vásárolni a szombat este fél 8-kor kezdődő online koncertre, melyen Youlï énekét Gulyás Barna gitáron, Siklósi Bence pedig cajonon (ami egy voltaképp egy nagy doboz, ezt is jelenti spanyolul, és dobolnak rajta, tehát ütőshangszer) kíséri. Nézni és hallgatni pedig az énekesnő Facebookján lehet majd a koncertet.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Globális segítség a zenészeknek: