Olcsó lesz a jegy a Volt nulladik napjára

// 2020-03-06

Idén június 30-án Road Movie sorozat első, élőkoncertprogramjával indul a Volt Fesztivál Sopronban. Ez a nulladik nap, amire nagyon jó áron adják a jegyeket.

A program délután 5-kor kezdődik, és koncertet ad Ákos, Rúzsa Magdi, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban, házigazdaként pedig a soproni illetőségű Moby Dick és a Volt-rezidensének számító dj Jokó is színpadra lép, csak magyar dalokkal operáló szettje zárja majd a programot. Ezután pedig a Road Movie a fesztivál többi napján is feltűnik: például Könyves Dina beszélget majd a Volton fellépő Road Movie-ssztárokkal.

“Nyáron lesz egy éve, hogy elindítottuk a Road Movie-t, a Volt Film utazós moziját. Azok a sztárok, akiket rajongók tízezrei-százezrei követnek idehaza, akiknek dalai és klipjei milliókhoz jutnak el, a Road Movie keretében Magyarország ismert és rejtett kincseit mutatják meg. Dalaikhoz ismert film- és kliprendezők készítenek klipeket. A soproni koncertfolyam, a Telekom Volt Fesztivál nyitónapján a Road Movie első, élőállomása. Ezen a napon délutántól hajnalig a nagy koncertek mellett levetítjük az eddigi klipeket, valamint a Road Movie Guide című riportfilmeket, melyekben Tilla és a dalok szerzői járják körbe az azokat ihlető tájakat” – mondta el Lobenwein Norbert, a Volt és a Road Movie projekt vezetője.

És közben készül egy Road Movie – Sopron Top10 film is, melyben a soproni kötődésű művészek, zenészek, sportolók, vagy éppen fesztiválszervezők mutatják be a számukra legkedvesebb soproni helyeket. Ehhez kapcsolódóan pedig egy Sopron-felfedezős játék is indul, amiről hamarosan további részletek is kiderülnek. A Road Movie Live#1 napra bevezető áron, 5990 forintért kaphatók jegyek.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




A Kelemen Kabátban Road Movie-jának már drum’n’bass-remixe is van: