Látni a fényt ennek a tré alagútnak a végén

// 2020-04-29

A közös szövegírás után most jön a közös klipkészítés a Brains és rajongói egyre fejlődő kapcsolatában.

Múlt csütörtökön hirdette meg a Brains a közös dalírást a rajongóikkal, melynek első lépéseként szavakat, sorokat, rímeket, mondatokat, hangulatokat, élményeket kértek az elmúlt nyarakból, melyekre ha visszagondolnak,

újra látják a fényt ennek a tré alagútnak a végén.

Vasárnap estig várták a kommentben az ötleteket, hogy miket vegyenek bele az új számba, melynek teljes jogdíjbevételét egy jótékonysági szervezetnek ajánlották föl. Jött is 52 komment, jónéhány közülük szinte komplett dalszöveget adott.

És most itt van a közönséggel közös dalkészítés következő lépése:

KÖSZÖNJÜK a rengeteg inspiráló szöveget, nagyon jól esett! Közben tovább gondoltuk az egész dal megjelenését és arra gondoltunk, hogy ha már az új dalunk szövegét együtt írjuk, betolnánk TITEKET a klipbe is! Vasárnap (május 3.) éjfélig küldjétek el ide: kozosdal@brains.hu a LEGEMLÉKEZETESEBB, LEGMEGHÖKKENTŐBB, LEGVIDÁMABB, vagy akár a LEGSZÉTCSÚSZOTTABB videóitokat az elmúlt nyarakból. Ezekből a videókból fog összeállni a KÖZÖS KLIP! Fontos, hogy a beküldött videókon ti szerepeljetek, ne mi, és lehetőleg valamilyen file-küldővel (Wetransfer, Google Drive stb.) dobjátok át.

Legutóbb ezzel a dallal jött a Brains:


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




De késhet is a nyár: