Vadregényes-medencés Duna-parti bulihely nyílik szombaton Soroksáron

// 2020-06-24

Nappali goapartyval nyitnak, bár képeik alapján azért voltak már itt bulik, még ha nem is nyilvánosak.

A múlt heti Nagy Bejelentés óta, amikor 500 főig engedélyezték a zenés-táncos dolgokat, eléggé bepörögtek a szervezők és a helyek, és egy nagyon ígéretes új hely, pontosabban egy vadiúj szervezőformáció, a Beatkätz nevű lányduó is nyitóbulit írt ki most szombatra.

A vadregényes Piknik Platz és Park ráadásul Budapest olyan részén van, ahol eddig nemigen voltak helyek: Dél-Pesten, pontosabban Soroksáron, a Csepel-szigetet övező Kis-Duna-parton. Elsősorban zártkörű rendezvényekre ajánlják magukat, de ahogy a nyitóparty is mutatja, azért nyilvános események is lesznek. A legközelebbi szomszéd több száz méterre van, tehát a hangoskodással nem lehet gond, és a kialakítás és az adottságok is nagyon jól néznek ki: az egész 1500 négyzetméter, amiből 1140 a Kis-Duna partján húzódik, plusz van egy kis tó koipontyokkal, kemping- és grillezőhelyek, kocsmarész pulttal, zuhanyzó – mindemellett pedig egy fürödhető medencébe csobbanhatunk!

És ezt akár már a szombati nyitón, a délben kezdődő és este 9-ig tartó psytrance- és technobulin. Ahol ráadásul még külföldi sztárfellépő is lesz: a a svájci Human Element délután fél 3-tól fél 5-ig zenél, melyet déltől a madcitys Woody Woodpekker és Gra3o párosa vezet föl, és az y-productionös Hruscsov meg le. Utána, este 6 és fél 8 között a szintén y-os Psyletzky (akinek kifejezetten nekünk készített exkluzív mixét hamarosan bemutatjuk Koncertblog Session sorozatunkban), majd a legvégén Botond (Tesseract Studio/Y-Production) játszik.

Aztán meg lehet átmenni ide:

Ami egyébként nem is az első goaparty lesz a koronapánik után, de nem is második, mert a második ez a kis-duna-parti lesz, amiről fönt írtunk. Az elsőt a Cosmic Hug tartja már csütörtökön az A38-on.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Dr. Zoidberg: Szívesen