Ünnepeld kocsmapunkkal, hogy újra lehet kocsmába járni!

// 2021-05-16

De hol vannak a karanténtáblibok? Biztos, hogy nem az Open Airen!

Három hét is eltelt már, mióta megnyitottak a teraszok, sőt azóta már a kocsmák (és éttermek, kávázók, bárok stb.) belső terei is, mégsem következett be a covid-tálibok által vizionált teraszapokalipszis, sőt egyre inkább úgy tűnik, hogy a járvány harmadik hulláma elcsöndesedik.

A Nagy Kocsmanyitásnak és a Dropkick Murphys és a The Interrupters jövő februári budapesti koncertjének dedikálja az Open Air Rádió hétvégi rockműsorát, a Rockers’ Paradise-t. “Vidám, életerős kocsmapunk-válogatásuk” skapunk, rockabilly, punkrock és ír kocsmapunkot tartalmaz olyanokkal, mint a már említett két zenekar, illetve a Rancid, a Transplants és Tim Armstrong összes többi együttese, a Stray Cats, a The Cramps, a Bad Manners, a Sublime, a Dead Kennedys, a Pogues. Be betolnak pár klasszikust is, például Nick Cave-től, Marilyn Mansontól, a Red Hot Chili Pepperstől, Rob Zombie-tól, John Lee Hookertől és Tom Waitstől. (A teljes számlista jövő héten a Mixcloud-oldalukon lesz fönt.)

Hallgasd élőben a (szombati adás után) vasárnap is délután 5-kor itt (vagy a rádió appján az App Store-ból, vagy Google Play-ből letöltve).


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Zenei vezetőnk, Dr. Zoidberg minisorozata, a Szívesen legutóbbi része: