Újra nyit a Mono

// 2010-01-26

Tavaly nyári bezárása után február ötödikén újra nyit az Ó utcai Mono. A hely mostantól csak pénteken és szombaton lesz látogatható!

 

A zajszintmérések után az önkormányzat most adott működési engedélyt a helynek. A fél éves zárvatartás oka az elhúzódó tulajdonosváltás volt, de az sem könnyítette meg a működést, hogy nyáron valaki ellopta a klub hangrendszerét, amit végül egy modernebb berendezéssel sikerült pótolni.

 

A hangtechnikán és a tulajon kívül minden más változatlan maradt a Monóban, a személyzet, a kidobók, az árak, a csocsóasztal és a föllépőknek sem kell bemutatni a dj-pultot. A nyitó program február ötödikén, pénteken a No Vidra Crew Casino Bagkok című minimal estje lesz.

A februári programban szembeötlik a Lick the Click brigád partyja, a Hairy House 2 House bulija, illetve a Breakbeat Massive szettje is. Monóék nyitnának az itt korábban ismeretlen elektronikus műfajok felé, mint a drum ‘n’ bass és a goa-psy. Emellett a nyárral, vagyis a szabadtéri helyek szezonjával is dacolni szeretnének, így abban az időszakban is  kínálnának programokat. 

Címkék: ,