Lars Ulrich elejtette, hogy rajta vannak egy új Metallica-albumon

// 2020-04-29

Az együttes alapító-dobosa beszélgetett egyet Marc Benioff-fal a Twitteren.

Azt mondjuk nem tudjuk hova tenni, miért pont egy globális tanácsadócég (a Salesforce) vezérigazgatójának ejtette el, hogy simán lehet, csinálnak egy Metallica-lemezt a karanténban.

Azok az emberek, akik fejlesztik az programokat, amelyet most használunk, ülnek, és próbálják kitalálni, hogy Lars és James, Kirk és Rob miként készíthetnek Metallica-lemezt négy különböző helyről, négy különböző államban. Ettől nagyon izgatottak vagyunk – mondta Ulrich.

Aztán persze a kérdésre, hogy akkor ez most konkrétan egy bejelentés-e, hogy készül az új Metallica-album, nem tudott konkrét igennel válaszolni, de több mint egyértelmű, hogy nyitott a lehetőség. Azt is mondta, hogy nagyban függ attól, meddig tart a karantén, meg hogy lesz-e járványnak második hulláma.

Kifejtette, hogy a heti Zoom-üléseken (ezek szerint ők is ezt a számos biztonsági problémával küzdő platformot használják) sokat beszélnek róla, hogy tudnak ebben az időszakban is aktívak maradni, és hogy nagy izgalommal várják a zenészek számára is megoldásokat hozó új technológiákat.

Egyébként ebben, a Majdnem Híres Rocksuli által a ma délutáni online-beszélgetésben épp ezekről beszéltek a magyar zeneipar különböző területeket képviselő szereplői:


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)


A Metallica-koncerteket is a Live Nation szokta szervezni: