Tyler marad az Aerosmith-ben

// 2010-02-18

A tavalyi év legvégének az egyik bombahíre volt, hogy Steven Tyler énekes, a veterán amerikai rockcsapat Aerosmith frontembere – nem mellesleg a Gyűrűk Urában is domborító Liv Tyler szülőatyja – elhagyni készül a társait, és inkább a filmes karrierjére, valamint a szólólemezekre koncentrál majd.

 

A 61 éves Tyler eszét alighanem elvette a sok fájdalomcsillapító, hiszen miután egy augusztusi amerikai koncerten lezúgott a színpadról és összetörte magát, annyira rákattant a szerekre, hogy decemberben be kellett vonulnia egy szanatóriumba, hogy megszabadíthassák a függőségétől. Most viszont úgy tűnik, rendeződik az Aerosmith helyzete, hiszen a napokban két európai fellépést is konfirmáltak nyárra. Június 10-én a Sweden Rock Festivalon, míg pár nappal később a Download fesztiválon játszik a banda, természetesen Tylerrel a fronton.

 

Tyler csókoltatja az Aerosmith-rajongókat, és elnézést kér, amiért rájuk hozta a sikítófrászt, hiszen – mint mondta – egyedül ő lehet az Aerosmith énekese és senki más.