Turnéja után föloszlik a Faithless – hétfőn búcsú az Arénában

// 2011-03-17

Maxi Jazz szép levélben közli honlapján, hogy az éppen zajló turné a Faithless búcsúkörútja lesz, vagyis nem véletlen a legutóbbi lemez címe sem (The Dance Never Ends). Jó pár szigeti randevú után azért még egyszer a magyar közönség is találkozhat Sister Blisszel, Maxi Jazz-zel és Rollóval a Papp László Budapest Sportarénában, március 21-én, azaz jövő hétfőn. Jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Maxi Jazz

Maxi Jazz frissen kelt levelében írja, hogy a tagok már a lemez készítése közben döntöttek a zenekar búcsújáról, de eddig nem akarták ezt nyilvánosságra hozni. Azt mondja, a 15 év alatt megjelent hat lemezükön és számlálhatatlan fellépésükön kihozták magukból, amit lehetett. Szerencsére utolsó turnéjukon, az Arénában azért megmutatják, hogy néhány koncertnyi szusz még maradt bennük.

A magyar rajongók nem egy testközeli élményt kaptak a Faithlesstől, jó pár nagyszínpados szigeti koncertjük egyikében sem kellett csalódni. Ezek alatt orrunk előtt fonódott össze az underground elektronika és a mainstream dance, miközben a durva basszus kinyomta belőlünk a szart is a szőrzetünket borzolta, és még a fák is táncoltak. Fák ugyan nem lesznek az Arénában, de jegyek korlátozott számban még kaphatók a koncertre, az árak 5900 és 13 900 forint között szóródnak.