Trükkös teknológiák, Krafty Kuts és A.Skillz az A38-on – megvannak a jegynyertesek

// 2013-11-06

Spéci bulit hozott össze a Ninjabreakz a High Definition Breaks szériája keretében – tízéves a breakben korszakalkotó Tricka Technology album, ezt ünneplendő pedig pár buli kedvéért ismét összeáll a legendás Krafty Kuts/A.Skillz páros, hogy lenyomják a korai kétezres évek antagonisztikus brit életérzését. Ilyen alkalom lesz a november kilencedikei is, amikor az A38-on egy háromórás back-2-back szettel adják alánk a lovat. Menj ingyen – nyertesek a cikk végén.

Urak

Amikor az eredeti lemez kiadásakor a már hanyatló nuschoolbreakz után mindenki másfelé tekintgetett, és a Fingerlickin’ kiadó is elkezdett imázst váltani, akkor ütött nagyot ez az igazán piszkos funkalapokkal megáldott, több izgalmas hangszert (pánsíp, szaxofon stb.) megszólaltató hiphopalbum.

Természetesen az eltelt tíz év és a folyamatosan változó igények miatt már nem lehet csak funkot játszani egy bulin, pláne nem három órán át, így aztán Krafty Kuts és A.Skillz nyilván olyan szettel jön, amiben minden benne van: break, dubstep, house, dnb, disco, sőt francia sanzonok, akár Joan Jett, Nirvana vagy épp Rage Against the Machine.

A buli hálisten most nem az Ötkertben lesz, ahol a tavaszi szezonzáró épp Krafty Kuts volt (előtte pedig egy éve se, tavaly november végén járt a hajón Krafty), és ami olyan kicsinek bizonyult, hogy a lehetetlen volt nem heringmódra beférni a tánctérre kb. hajnali fél négyig. Viszont cserébe legalább annyi szilikont lehetett látni, mint egy kínai fröccsöntőüzemben a harmadik túlóra után.

A bemelegítésről és a levezetésről most is, mint mindig a szervező Ninjabreakz üdvöskéi gondoskodnak: Pryus és Zera, Krueger és Adam Dolph, akik előző nap Romániában nyomnak egy hasonló Tricka Technology-szettet az jeles brit vendégekkel az Electric Castle Festivált promózandó. Reméljük, marad elég kraft a fiúkban a szombati bulira is. A buli látványvilágáért a Keep Watching felel, belépőhöz most már csak háromezer forintért lehet jutni, vagy a játékunkon ingyen:

Akik nyertek

Milyen stílusokkal jellemeztük Stickybuds szettjét Krafty Kuts legutóbbi budapesti (ötkertes) bulijának ajánlójában? (Segítség akkori cikkünkben, a helyes válasz: ragga/reggae-dnb.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk november 9-én, szombaton délig Tricka tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül két nyertest választottunk akik ingyen mehetnek a szombat esti Ninjabreakz: Tricka Technology Night – Krafty Kuts, A.Skillz partyra, az A38-ra: Polányi Rolandot és Toller Árpádot. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!