Transzverbunkos, négynegyedes csárdás – jegyet nyertek a Technodelic Resistance-re!

// 2013-03-08

Technodelic Resistrance néven tartja soron következő összejövetelét a Loading Zone partyszervező csapat március 14-én, csütörtökön, a hosszúhétvége első, pénteknek számító estéjén, a Margitszigeten. Techno és pszichedelikum a stílus legjobb hazai képviselőivel. Jegynyertesek a cikk végén.

DJ Tsubi Ozorán

Dj Tsubi Ozoránhallgasd meg Technodelic mixét!

A Loading Zone szervezőcsapat a nyári rendes Bakony Fesztivál után tavaly télen költözött be ideiglenesen a margitszigeti Brick Clubba (az ottani Chachacha Cabrio benti helye), hogy a fedettpályás partyszezonban havonta jelentkezzenek némi eklektikus elektronikus csemegével.

A sorozat nyitórendezvénye, a Tribal Vision-labelparty óta – ahol dj Slatert, a cseh progresszív kiadó fejét látták vendégül – a rezidens Tsubi és Fungus által favorizált “technodelic” stílus rajongótábora egyre nő. A techno és a lassabb, progresszív pszichedelikus zenék házasságából létrejött finom, de táncos muzsikákból Tsubi mixet is készített.

A márciusi hosszúhétvége első estéjén forradalmi hevületben jelentkezik újra a Loading Zone, ismét a margitszigeti törzshelyen. “E kora tavaszi iduson emléket állítunk reformkori nagyjainknak, és hét teljes órán keresztül szól majd a transzverbunkos, négynegyedes csárdás” – lökik a historizáló sódert a szervezők.

Djane Katamii in da mix

A Technodelic Resistrance nevet kapott bulin fellép a legendás Halásztelekről és Ozora Fesztiválról is jól ismert veterán goa-psy-os dj-nek számító Wegha, a progresszív psytrance szcéna egyik legjobb hazai lemezlovasa, Görgő, illetve az ozorai Pumpui-színpadról djane Katamii és Henzi is, természetesen a két házigazda, Tsubi és Fungus mellett. Még ha általában nem is ez a fő csapásvonala, mindenki spéci technodelic-szettel készül a március 14-i bulira.

Jegynyertesek

Melyik svéd goa-psy-sztárformáció van még a Loading Zone novemberi partyja külföldi vendégének, Slaternek a kiadójánál, a Tribal Visionnél? (Segítség korábbi ajánlónkban, a helyes válasz: Vibrasphere.)

A megfejtéseket a koncertblog1@gmail.com-ra vártuk, Technodelic tárggyal március 14-én, csütörtökön délután háromig. A helyes megfejtést beküldők között két nyertest választottunk ki az aznapi Technodelic Resistance partyra, a margitsziget Brick Clubba: Jáger Esztert és Phraner Álmost. A nyertesek nevét Facebook-oldalunkon is közöltük, e-mailben értesítettük őket, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra