Tízmillió embert vár az ASOT

// 2010-01-27

Örömükben bizonyára maguk alá piszkítanak azok a trance-rajongók, akik a vokálokkal telepumpált előadások hallatán is képesek molekulákká bomlani, az ASOT 450 európai helyszíneinek megismerése után. Armin van Buuren A State Of Trance című rádiműsora április elején ér 450. adásához, és ezt – a tavalyi 400. adáshoz hasonlóan – az Atlanti-óceánt átszelő, többnapos partyval és élő audió- és videó-közvetítéssel ünnepli. A torontói és New York-i bulik után (április 1-3.) kilencedikén Pozsonyt (Incheba Expo), majd másnap Wroclawot (Centennial Hall) is megmozgatja a huszonhat ország negyven rádióállomása által sugárzott ASOT.


 

Az esemény nálunk nem csak azért került fókuszba, mert a Dj Mag szavazásán van Buuren letaszíthatatlanul feszít a Top 100 Dj trónján. Sokkal fontosabb, hogy az ASOT 450 öt napját bárki élő hanggal és képpel élvezheti, és ez az elektronikus tánczenei színtéren egyelőre még ritkaság.

A rádióműsor közel tízmillió hallgatója között jócskán vannak olyan magyarok, akik már most gyúrnak a tavaszi csicsergésre. Életben maradási esélyüket növelendő, 4200 forintért partybuszok indulnak Győrből és Budapestről a pozsonyi partyra. Eddig 61 ember jelentkezett, az első busz majdnem tele. Partyjegyek itt.