Tituszék eltemettek egy medvét a SUN fesztiválon

// 2019-11-11
Jobbra Titusz

Megjelent dj Titusz x-edik formációja, a Humbugs első nagylemeze One címmel és új klipje, a Never Wanna Go Home.

Tituszt alapból ős-dj-ként ismerjük, aki egyike azoknak a hősöknek, akik a megboldogult kilencvenes években elhozták hozzánk az eletkronikus partyzenéket, és akinek szettjein a mai kései harmincasok és korai negyvenesek magukba szívták a beateket és bpm-eket, aztán később, de nem sokkal jött Bëlgával, majd eggyel később a The Carbonfoolsszal.

Új együttesét, a beszédes nevű Humbugst Badric Adorióval, a nemrég feloszlott The Immigrants énekesével alapította már három éve. Új számáról és a hozzá készült klipről így beszél:

Régi kedvenc filmem az El Topo. Ebből jött az új Humbugs-klip ötlete. Jodorowsky filmjében van az a rész, amikor a kisfiúval elásatja a maciját az apja, jelképezvén a felnőtté válást, vagy mit… Vettem hát egy macit a bolhán, és beledolgoztuk a klipbe. Itt szeretném kiemelni, hogy a macinak a forgatás alatt haja szála se görbült. Elástuk egy pillanatra, és kész! Helyszínnek a SUN fesztivált választottuk. Elképesztően jófejek a szervezők, egyből belementek, hogy egész nap köztük kórciáljunk a kameránkkal.

Néhány napja jelent meg az első lemezük One címmel, és a digitális felületeken már meg is lehet találni, illetve készült belőle egy limitált szériás cédé is, mely itt érhető el, mostani kiírás szerint mindössze ötven példányban. Streamen megvan az album az Apple Musicon, a Spotify-on és a Deezeren is.

Mindezek mellett ráadásul hamarosan kijön egy remixalbum is, a psytrance-ben igen komoly névnek számító Aurafood, a szintén goás Czellux és Snag The Sunsepherd, a house-os, nudiscós Peter Galaksikov és az acid-tálentum Interflug Humbugs-újraértelmezéseivel.

Címkék: , , , , ,