Testi zene a Trafóban

// 2010-01-12

LIVE! Élőben a Trafóból, a Nitzer Ebb-koncertről

 

 

Igen, a hír igaz, a januártól a Depeche Mode előzenekaraként is turnézó Nitzer Ebb egymás után kétszer megtisztel minket. Ráadásul a Koncertblog élőben közvetíti a koncertet.

 

Több zenei fórumon is olvasható volt, hogy az ebm-legenda hazai hívei szívesen megnéznének egy önálló Nitzer Ebb-koncertet is, és erre most lehetőségük nyílik. Intim hangulatú, limitált férőhelyű helyszínen, a budapesti Mappa Clubban (ex-Trafó) az új év második keddjén, 12-én.

 

A programot a magyar Dertanz kezdi. A kortárs electropopban utazó !Nylon Me 2 tagjának feszes, keményebb hangzású, de mégis táncolható side-projektje remek felvezetésnek ígérzkezik.

 

 

Őket követi az est fő attrakciója, az új albummal turnézó Nitzer Ebb. A rajongók és a kritika által is lelkesen fogadott Industrial Complex dalai mellett természetesen felcsendülnek a régi nagy Nitzer Ebb-klasszikusok is.


Az est zárásaként pedig igazi szögelős-menetelős indusztriálelektro-party következik dj Liquid és a 101-es Klubból ismert Andone Géza jóvoltából.

 

A szervezők a terem befogadóképessége miatt háromszáz főben limitálták a nézőszámot. Aki nem akar lemaradni az a program@mappaclub.com e-mail-címre a nevét elküldve foglalhat jegyet, a foglalással a koncert napján este fél kilencig lehet bejönni. A Nitzer Ebb aztán kilenckor órakor lép színpadra.

Teljes-pontos program:
Kapunyitás: 19:30
20:10-0:40: Dertanz
21:00-22:30: Nitzer Ebb
22:30-? dj Liquid & Andone Géza

(forrás: Mymusic)