Technós elhajlások – megvannak a Slater-jegynyertesek

// 2012-10-25

A Loading Zone szervezőcsapat a nyári rendes Bakony Fesztivál mellett idén novembertől téli bulisorozatot is indít, ezúttal Budapesten. A helyszín a margitszigeti Brick klub, az állandó házigazdák pedig Tsubi és Fungus lesznek, a debütáló sztárvendég dj Slater – kisorsoltuk a jegyeket a partyra.

A szervezők szerint ezen a november másodikai, pénteki klubesten eltávolodnak kissé a fesztiválon főszerepet játszó trance-től, és annak technós, minimalisztikus elhajlásaival tervezik felmelegíteni a fagyos téli éjszakákat. A havi egyszeri bulin nemzetközi vendégek is lesznek, elsőre mindjárt a Tribal Vision kiadó fejét, dj Slatert hívták a Margitszigetre. 

A többek közt a progresszív hangzások félistenének számító svéd Vibrasphere duót is jegyző kiadó főnöke mellett a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmeghatározóbb alakja, a stílusokat és azok rajongóit is mesterien vegyítő Naga (Hairy) is érkezik egy szettel. Vizuális élményekről az Ozora Fesztiválról is ismert Pumpui csapat gondoskodik. Még több részlet a party Facebook-oldalán.

Nyerj jegyet!

Aki velünk játszott, ingyen is ott lehet a partyn, ha válaszolt kérdésünkre:

Kik voltak a külföldi felllépők a Koncertblog legutóbbi elektronikus zenei belépő-nyereményjátékos partyján?

A helyes megfejtést beküldők között két jegyet sorsoltunk ki a Loading Zone szervezte Slater-partyra, november másodikára, a margitszigeti Brickbe – Gál Attilának és Mókus Zsuzsinak gratulálunk. A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk, Slater tárggyal, november másodikán délig. A nyerteseket e-mailben értesítettük, és nevüket a Facebook-oldalunkon is közöltük.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra