Sziget-koncertek a Nagyszínpad árnyékában – szombat-vasárnap

// 2010-08-12

A Faithless, Danko Jones és az Iron Maiden szigetes koncertjéről mindenki tud, akinek tudnia kell, ezért most néhány kevésbé szétpromózott bulit ajánlunk olyan előadóktól, akik hazájukban vagy a tágabb külföldi környezetben jókora népszerűségnek örvendenek. Vagy örvendtek pár éve, de hozzánk csak most szűrödik le a hangjuk. 

 

 

Ez3kiel (F) – szombat, 21:50, A38-Wan2

Egyedi vizuálba csomagolt elektronika dubbal és hiphoppal keverve a francia gépmuzsikusok megszokott különcségével. 

 

 

 

 

Monster Magnet (USA) – vasárnap, 19:30, MTV Headbangers Ball

A totális szétesés kapujából visszaforduló metálarc, Dave Wyndorf összerántotta a bandát, és 2010-ben újraéledve szántják fel a világot. A Metallicával és az Aerosmith-szel is turnézó zenekar a Die Antwoord és a Kasabian koncertkével egyszerre lép fel, szóval lesz rohangálás a színpadok között. Vagy nem.

 

 

 

 

Die Antwoord (RSA) – vasárnap, 19:30, Party Aréna

Van baj a dél-afrikai Die Antwoord tagjainak fejében az Enter The Ninja című számukra készített videó alapján. A Chris Cunningham-i villanásokat a német happy hardcorevokális  hülyeségeivel vegyítő produkcióban megjelenő három karakter – azaz a zenekar – mindegyike aprólékosan kidolgozott retardált figura. Tavaly összeálltak, vírusként terjedtek a neten, és ma már személyesen járják a világot. Olyan helyeken is megfordulnak, mint például a magyar Balaton Sound.

 

Címkék: ,