Széttört Valentin nap – jegyet nyertek Evil Nine-ra!

// 2014-02-11

A Be Massive breakbeat-sorozat februári etapjában, 14-én, pénteken nem először üdvözli brit Evil Nine-t a Corvin-tetőn. Az est házigazdája Metha lesz, de föllép még Mira és Lucky 23 is. Ha válaszoltál a poszt alján található kérdésünkre, akár ingyen is megnézheted a show-t, melyen a legnagyobb break-slágerek pörgetik majd a közönséget.

Metha és a fél-Evil Nine (Tom Beaufoy) – forrás: Soundhead

A világhírű Evil Nine duó beltagja, Tom Beaufoy a Breakbeat Massive sorozat legutóbbi buliján bolondította meg a Corvin-tető teltházas közönségét. Akkor megígérte, hogy legközelebb is egy húzós breakbeat-szettel kedvez a publikumnak a Blaha Lujza tér fölött. A Greatest Hits Set ígérete mindenesetre elég jól hangzik az Evil Nine nevében.

A brightoni Evil Nine-tagok, tehát Tom Beaufoy és pajtása, Pat Pardy idestova tizenhat éve, 1998-ban működött együtt először. Rögvest föl is figyelt rájuk a break-istenség Adam Freeland, és mindjárt leszerződtette őket saját kiadójához, a Marine Parade-hez.

A srácok hamar megtalálták a jellegzetes Evil Nine-hangzást, és táncoltatták az breakereket világ szerén-tova. Kategorizálhatatlan stílusukba belefér a posztpunk, a diszkó, az electro, a rock vagy a hiphop.

A nemzetközi tánctereken aratott sikereik ellenére első albumukra 2004-ig kellett várni. A You Can Be Special Too-val rendesen végigturnézták a világot, de még a kritikusszakmától is begyűjtötték az erlismeréseket. További albumaik, így a They Live! (2008), a The Power ep (2009) és a Broken Dreams ep (2012) is hasonlóan sikeresnek bizonyultak a break-szcénában.

Újabban dj-szettel turnéznak, így az olyan sikeres trackeket, mint amilyen Restless, a Echnology, a Crooked, vagy a For Lovers Not Fighters, és az egyéb Evil Nine-os súlyos törtütemeket fölfoghatjuk a Be Massive és a Corvin Valentin napi ajándékaként is.

Az Evil Nine mellett játszik még a házigazda Metha (Adidas Original/Burn), Mira és Lucky23. A belépő ezerkétszáz forint, ami igazán nem sok, de jegyet nyerni még jobb…

Játék – nyertesek

Melyik számért mondtunk külön köszönetet a Be Massive-nak a tavaly júniusi ötkertes Krafty Kuts-buli ajánlójában? (Segítség akkori cikkünkben, a harmadik bekezdésben, a helyes válasz: Angel.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk Evil tárggyal február 14-én, pénteken délután kettőig. A helyes megfejtést beküldők között négy nyertest választottunk, akik ingyen mehetnek az aznap esti Be Massive: Evil Nine Greatest Hits Set partyra, a Corvin-tetőre: Balogh Tünde, Farkas Róbert, Nemere Dániel, Sóvári András. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!