Sunshine, beach és labda pattan – megvan a jegynyertes az Aquaworldbe, a Sunshine Fesztre

// 2014-08-08

Az első idei Sunshine Családi Fesztiválon magunk is megnéztük, hogy mulat a magyar a családjával egy hamisítatlan vízibirodalomban, az Aquaworldben, most pedig a harmadikra, az augusztus 15. és 17. (péntek-vasárnap) közöttire már párosjegyet is osztunk – figyelem, ilyen még nem volt a Koncertblogon, ingyenjegyeket osztunk strandra, párosnyertes a cikk végén!

Sokan nehezen veszik tudomásul, hogy nem tudnak fesztiválozni, mert kisgyerekük van, nincs idő elmenni az ország mindenféle szegleteibe, nem lehet elvinni a gyereket satöbbi-satöbbi.

Itt van viszont egy fesztivál, melyre nemhogy nem lehet, de egyenesen szinte kötelező elvinni a gyereket – ez pedig a Sunshine Családi Fesztivál, melyből idén nyáron már a második szériát tartják, az augusztus közepi pedig 2014-ben már a második az Aquaworldben, és összességében a harmadik (az első volt az Aquaworldben, a második a margitszigeti Palatinuson).

Az Aquaworld Európa egyik legnagyobb fedett aquaparkja a maga hetvenkét méter átmérőjű és ötemeletes magasságú kupolájával. A komplexum központját képező építmény tulajdnoképp egy Angkor-romptemplom, illetve ennek a távol-keleti (a mai Kambodzsa területén) stílusában lett felhúzva.

E körül vannak kialakítva a medencék, egy tengerpartot idéző hullámmedence, a gyerekmedence, az úszómedence, a termálvizes nagyobb és jakuzzis kisebbek, a csúszdások (hagymacsúszda, hegyi folyós, meg a többi, azok a nagy kanyargósak). Ezen kívül kint is találuk melegvizeket, meg focipályát és játszóteret is.

Ebben a környezetben tartják tehát a Sunshine Családi Fesztet, melyen ugrálóvár, állatsimogató, aqua- és gyerekaerobik, edukációs és készségfejlesztő programok, játékbirodalom, divatbemutatók, játszóház és egyéb meglepetések várják az odalátogatókat.

Belépés a fürdőbe váltott sima jeggyel, melyek mindenféle kombinációban kaphatók – részletek itt. Ám aki velünk játszik, ingyen is bejuthat:

Játék, nyertest

Melyik topmodell volt az első idei Sunshine vendége az Aquaworldben? (Segítség riportunkban, a helyes válasz Larion Zoé.)

A megfejtéseket augusztus 13-án, szerdán délután háromig vártuk a koncertblog1@gmail.com-ra Sunshine tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül egy nyertest választottunk, aki másodmagával ingyen mehet augusztus 16-án, szombaton az Aquaworld Budapest – Vízibirodalomba, a Sunshine Családi Fesztiválra: Agocs Zsuzsát. A nyertessel tudattuk a fürdőbe bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a partys, koncertes, fesztiválos és mindenféle más belépő-nyereményjátékunkon!