Slammer halálmetál a Show-barlangban

// 2015-07-18

A csütörtök este nagy ünnep lesz a slammereknek. A műfaj egyik alapbandáját négy további brutális zenekar társaságában lehet megtekinteni a Bloody Juice Entertainment jóvoltából, egy szolid táncverseny keretein belül. A latin és mediterrán táncosok mellett magyarokkal is találkozhatunk a mezőnyben. A fennállása tizedik évéhez közelítő olasz Vulvectomyt a rövid idő alatt nemzetközileg is elismertté vált brazil Bloody Violence és In Torment kíséri a parketten, a Gravesite, a Restos Humanos, valamint a Gore Thrower és a Kyliga Dälen forgatagában.

                                                      A Bloody Violence krú

 

A Putrescent Clitoral Fermentation, a Post-Abortion Slut Fuck és az Abusing Dismembered Beauties című lemezeket a tarsolyában tudó Vulvectomy debütalumára mindmáig élénken emlékszünk, helyből igen jó brutalslam-lemez lett, a banda pedig tartja a minőséget. A lemezek címének simulékonysága tökéletes ízelítőt ad a zenekar témavilágából, tehát nemcsak zeneileg, hanem témavezetésileg is klasszikus slamming-brutaldeathmetallal van dolgunk. Ezt fellazítandó a friss elsőlemezes, leginkább technical-deathmetal ritmusokkal operáló Bloody Violence és a szintén technikázó, már veteránnak mondható In Torment tépi le majd a fejünket.

Össztánc az őrületes oldschool-deathmetalt játszó Gravesite-tal, és a deathmetalt a grindcore-ral kombináló Restos Humanosszal várható. Hasonló hangulat várható a Gore Thrower és a kőkemény punk Kyliga Dälen előadása alatt is. Egy forró este, forró zenékkel, a hűvös barlangban!

A mulatság este hétkor kezdődik, ára pedig ezerötszáz forint, a koncertek helyszínéül a budapesti Showbarlang (IX. kerület, Soroksári út 58. ) szolgál.

A versenyzők:

VULVECTOMY (I)

BLOODY VIOLENCE (BR)

IN TORMENT (BR)

GRAVESITE (I)

RESTOS HUMANOS (I)

GORE THROWER

KYLIGA DÄLEN