Seal meghosszabbította világkörüli turnéját, és Budapestre jön

// 2011-04-11

Július 3-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul- és r’n’b-előadó. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világkörüli turnéját, melynek egyik európai állomása Budapest lesz.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, a rock és az r’n’b elemeit. Soul című lemeze megjelenése óta koncertjei sorra teltházasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal “audiovizuális robbanásnak” nevez: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soulszámok követnek.

Prayer for the Dying-ot, a Grammy-díjas Kiss From a Rose-t, a Don’t Cry-t, meg a Love’s Divine-t a rajongók végig hangosan éneklik. A kilencvenes évek óriási slágerei, a Killer és a Crazy diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó Soul-on található, időtlen slágerek, az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig kifejezetten fellelkesítik a közönséget.

Seal új albuma Seal 6: Commitment címmel szeptemberben jelent meg. Az első kislemez, a Secret balladája általános vélemény szerint a művész egyik legjobb szerelmes dala lett.

A Showtime Budapest szervezte újabb hazai koncertje július 3-án, este nyolckor lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatban.

Koncertblog

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)