Seal medvecukorral hangol

// 2010-07-04

Amióta Pécs európailag is középpontba került, sok tervről lehetett hallani, aminek meghiúsulásával, illetve sikertelenségével kapcsolatban magyarázkodni kényszerültek a szervezők. A zene szerenécsre ennél jóval őszintébb és egyértelműbb dolog, a július 13-án Baranyába érkező Seal is konkrétan megnevezte, mire lesz szüksége a koncert előtt és után. 

 

 

 

A kontinensen turnézó énekes nem csak a hangzásra ügyelt, a koncert alatt hatalmas kivetítőn fut majd az általa összeállított vizuál is. A kép és hang egyensúlyának megtartásában harminc fős magyar technikus stáb segédkezik, hozzájuk csatlakozik Seal húsz fős csapata, amely két kamionnyi és négy busznyi hasznos teherrel érkezik.

 

 

 

A netkapcsolattal és telefonnal felszerelt öltözőben két zacskó medvecukor, két üveg francia pezsgő, két palack Cabernet vörösbor (vajon milyen?), 100%-os almalé, hat üveg ásványvíz, sótlan mandula, caprese saláta, tea, koffeinmentes kávé, méz, citrom, tejszín és tej várja az énekest, aki a zenekar női és férfi tagjainak is hasnolnó szettet kért.

Címkék: , ,