Régi motoros – párosjegyet nyertek Neuromotorra!

// 2015-01-12

A hazai goa-psy-csapat, a Psychotria Records tart labelnightot szombaton az R33-ban azzal a francia Neuromotorral, aki már számos óriási partyt tartott Magyarországon, és aki viszont jópár éve nem tette tiszteletét magyarországi színpadon. Megvannak a párosjegynyertesek.

Neuromotor (Frédérick Talaa) energikus, őrült és elképesztően impresszív előadásait imádja a magyar közönség. Nem véletlen, hogy ha jól számoljuk, mostani fellépése már a hetedik lesz, az első 2002-es buli (Forever Psychedelic 3) óta, melyet az azóta már megszűnt, legendás Daróczi úti Partytúra klubban, vagy inkább partyhelyen tartott a Psybaba Records. Másfél évvel később, 2003 októberében szintén a Psybaba hozta, szintén Foreverre (ami akkor már a nyolcadik volt) a partyhelyszínként már szintén nem működő, városligeti Olof Palme-házba. A következő év szilveszterére megintcsak a Psybaba bookolta le, ugyancsak egy olyan helyre, a Soroksári úti Stúdió4-be, ami azóta már nem működik. Ugyanitt lépett föl két évvel később szilveszterkor, majd 2008-ban és 2009-ben pedig Ozorán.

A hosszú kihagyás után most a Psychotriának jutott eszébe elhozni, ismerős helyre, a Soroksári útra, de már az R33-ba. Mivel labelnight, nyilván a saját dj-iket játszatják, de azért talán belefért volna egy nagyobb hazai név is (mondjuk Tsubi vagy Wegha vagy Oleg vagy Görgő), nem beszélve a nemrég közös zenét is jegyző, első számú magyar psytrance-exportcikk Para Haluról, aki érthetetlen módon alig-alig játszik itthon. Azért egy magyar nagyobb név akad a lineupban, mégpedig Hruscsov, de ő is a buli legelején, este tíz és fél tizenkettő között pörget.

Őt követi éjjel egyig zenélve a psychotriás Pollux, aki után Neuromotor áll be, háromig. Eszeveszett bulista fullonra számíthatunk tőle, melynek nem is lehetett volna jobb időszakot találni, mint az éjszaka közepét. Frédérick után a Psychotria párosa, Comsat és Petar következik, akik hajnali ötig játszanak, majd érkezik ugyanonnan Zegotha. Reggel hét és kilenc között a psychotriás Katsa, illetve Shark tart bulit a kitartó goásoknak, és még utánuk se áll le a buli: kilenc és délelőtt tizenegy között Narny játszik.

A chillben nem meglepő módon szintén psyhotriás előadók felvonulása várható: tíz és fél tizenkettő között R-3yes, aztán egyig Brain Grassfield liveactezik, majd kettőig a Hadron Orchestra, háromig a Stereomantra ugyancsak élőben, de már a Free Spirit Recordstól. Utána hajnali ötig Dr Bunny (Psychotria) didzseriduzása lesz hallható és látható, majd hatig dj Fotel (Psychotria), fél nyolcig Nasca (4.49 Festival). Érdekes, hogy az utána érkező francia Lapidem (Most Wanted) produkciójával reggel kilenckor a chillben véget is érnek az események, miközben a nagyteremben még két óráig dübörög a tánczene.

A buli dekorját a Dharmatronic és a Mho Production’s csinálja, a vetítésért pedig Sonia (Art of Libelulla) felel, míg a shop a Elmostix Jugglingé. A belépő kétezer-ötszáz forint, de nálunk akad két párosjegy ingyen:

Párosjegyet nyertek

A Neuromotorral közös zene mellett kivel közös trackjeit játszotta a Para Halu a tavaly februári R33-as fellépésén? (Segítség akkori ajánlónkban, helyes válasznak elfogadtuk a Fungus Funkot és Electrypnose-t.)

A megfejtéseket január 17-én, szombaton délig vártuk a jatek@koncertblog.hu-ra Neuromotor tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül két nyertest választottunk, akik másodmagukkal ingyen mehetnek az aznap esti Psychotria Records Label Night – Neuromotor partyra, az R33-ba: Posztics Attilát és Veszprémy Tamást. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!