Psytechno élő vokállal – megvannak a Mighty Waves-nyertesek

// 2018-09-12

Szeptember 15-én, szombaton elszabadul az underground elektronika a Duna vizén, a Mighty Waves névre keresztelt bulin.

Két csapat veszi be a Trip hajó gyomrát szombaton. A Chily Team zenonesque- és darkprog-szettekkel készül az estére, náluk lép fel az este fő attrakciója, a svájci Millivolt is. Ő is a pszichedelikus, sötét vonalat erősíti, és remélhetőleg azt is megmutatja, hogy hogyan szólnak a legújabb számai élőben.

A másik színpad a MadCityé, ők minőségi psy-os technóval jönnek. Az előadásuk alapja az elektronika, ezt díszítik élő vokállal és szintetizátorral. A koncertjeikről azt mondta egy barátjuk, hogy félúton

a jóérzés és az agresszió között,

ezzel a jellemzéssel pedig a MadCity tagjai is egyetértettek.

Az előadókról részletesen a Facebook-eseményben találsz bővebb infót, jegyeket pedig itt kapni. Nálunk pedig nyerni is lehet:

Játék
Melyik madcitys dj játszott a tavaly júniusi margit-szigeti Mystical Waves partyn? (Segítség akkori ajánlónkban. Helyes válasz: Woody és Gra3o.)

A megfejtéseket szeptember 14-én, pénteken délután 3-ig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre, Mighty tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül két nyertest választottunk: Borsos Gergelyt és Juhos Adélt, akik ingyen mehetnek az aznap esti Mighty Waves partyra, a Trip hajóra. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Mighty Waves / Facebook