Phil Kieran a Corvin-tetőn – táncolj gondolkodva, megvannak a jegynyerők!

// 2013-02-28

Közös bulival ünnepli a tavaszt a hazai elektronikus zenei tér két jeles labje, a Hairy és az NVC a tavasz első napján, március elsején, pénteken, a frissen kipofásított Corvin-tetőn. A Casino Bangkok Special bulin a Hairy emberein, Andrén és Betán, valamint az NVC-s Subotage-on, Sinkón, Dr. Zoidbergen és Iodán kívül az északír Phil Kieran dj-producer is játszik, hozva a táncba némi “fémes-mocskos” technós hangzást. Jegynyerők a cikk végén.

Csinosabb Corvin-tető

Mi az, hogy érdemes lesz fölmászni március elsején, pénteken a Corvin-tetőre! Betát és Andrét a Hairytől és az NVC négyesét, Subotage-t, Sinkót, Dr. Zoidberget és Iodát hallotta már ezerszer a pesti partyjáró közönség, mégis százak szaggatnak különböző fellépéseiken.

A belfasti születésű északír Phil Kieran viszont erre az estére repül Budapestre. A többség a techno műfaji megjelölésében egyezik meg Kieran sokrétű szettjei hallatán, de azért a stíluson valamennyivel túl is mutat a srác.

Talán nem véletlen, hogy a személyesen Martin L. Gore kérte föl, hogy keverja már újra a Depeche Mode Sweetest Perfection című dalát. Aztán dolgozott David Holmes-szal Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjének zenéin. Kieran darabjai közül a Cocoon a Soma, a Skint, a Novamute és az Electric Deluxe kiadóknál egyaránt jelent meg pár.

Jegyet nyertek

Ki zárta az NVC legutóbbi, társrendezésű Marek Hemmann-partyját az Akvárium Klubban? (Segítség korábbi ajánlónkban, a helyes válasz dj Ioda.)

A válaszokat a jatek@koncertblog.hu címre vártuk március elsején, pénteken délután négyig. A helyes megfejtést beküldők között két nyertest választottunk ki: Balogh Tündét és Sáfrány Andrást ki a Phil Kieren-partyra, a Corvin-tetőre.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra