Senki sem akarhatja, hogy covidos baglyok repesszék szét az ánuszrózsáját

// 2020-05-29

Négy ma megnyitó helyet ajánlunk a hosszú idő óta első (majdnem) igazi péntek estére.

A Csakajósör-csoport igazi kocsmaként működő helye, a Hopaholic “a lemenőbb svéd főzdék legfrissebb tételeivel” ünnepli a visszatérést. Az Akácfa utcában, az Instant-Fogas-komplexummal majdnem szemben lévő hely este 6-kor nyit, zárás a szokásos időben, éjjel 2-kor. A svédek mellett biztosra ígérik az alapító kraftsörpápa, Armando Otchoa (aka Kővári-Marschall Gergely) látogatását, “pulton innen és túl”.

Az élményszámba menő Facebook-oldalt üzemeltető Tarajos Gőte Leitató Központ nevű punkkocsma nincs messze innen, ők is a Bulinegyedben tanyáznak, a Király utcában. Ezt a csábítót posztolták ma délután:

Ha nem akarjátok, hogy covidos baglyok repesszék széjjel az ánuszrózsátokat, akkor ma este az ország egyetlen rézf..szúmentes helyére kell jöttök inni! Gőte. Ahol garantáltan nincsenek covidos baglyok.

Elhagyva a Bulinegyedet, de nem messze onnan ajánljuk még a ma szintén újranyitó Macskát. A Nagykörúttól kifelé induló Bérkocsis utcában, a Rákóczi tér közelében lévő hely is bővelkedik kraftsörökben, konyhájuk pedig húsmentes.

És a másfél sarokra, konkrétan a Rákóczi téren lévő Csiga Cafe is kinyitott ma, az új nyitvatartási rend szerint reggel 9-kor; a konyha is ekkor indul, de az csak 10-ig dolgozik, míg maga a hely éjfélig nyitva van. Új étlapjuk lett, és ígérik, hogy eztán is lehet rendelni tőlük, délelőtt 11 és délután 4 között. Mindezek mellett nekik is lesz teraszuk.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Követeljük az Osztrák-Magyar Monarchia visszaállítását!