Ozora még mindig reménykedik

// 2020-04-05

Reménykedjünk mi is velük, abból baj nem lehet. Képünkön, ahogy a múlt heti szinte országos havazás elérte a fesztivál helyszínét is.

Ez ma már a második pozitív hírünk (jó, oké, az első az volt, hogy kiderült, milyen nemű lesz Katy Perryék gyereke)! Az Ozora Fesztivál szervezői kiírták a Facebook-eventre, hogy szerintük még van idő, a helyzet olyan gyorsan változik, hogy július végéig, mikorra ki van írva az idei rendezvény, még bármi lehet. Az mondjuk nem jött jól, hogy hosszú évek után pont idén egy héttel előbbre hozták a bulit, és már július 20-ra kiírták az indulást; persze nem valószínű, hogy ez az egy hét oszt vagy szoroz.

Egy hete egyébként már leállították a jegyvásárlást, egyúttal jelezték, mikor újraindul, akkor lehet két részletben is fizetni: online vásárláskor előre 85 eurót, plusz 9 euró kezelési költséget, majd a kapunál készpénzben a maradék 100-at.


A szenzációs albummal debütáló Ingrained Instincts is ki van írva az idei Ozorai nagyszínpadra:

A másik nagy goafesztivál, az eddig minden páros évben megtartott, portugáliai Boom ezen a héten jelentette be, hogy egy évvel elhalasztják az egészet. Nagy szomorúsággal írtuk meg itt.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Nem csak este jó Mira Joo!