Ozora is rövidre zárta a találgatásokat

// 2020-04-30

Mielőtt még nagyon elszabadultak volna a vágyakozások, csütörtök este közleményt adtak ki.

Voltak, akik azt gondolták, és ennek mindenféle kommentzónákban hangot is adtak, hogy mivel a fesztivál dádpusztai helyszínén állandó épületek és infrastruktúra van, simán tolható pár héttel, az augusztusi 15-i nagyrendezvényzár utánra az egész esemény. Ami már csak azért is volt teljesen megalapozatlan, mert simán lehet, hogy azután sem lehet majd 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani.

A szervezők ezt közölték most:

A fesztivál időpontja 2021. augusztus 2-8. Mivel a fesztivál helyszíne nem kíván minden évben teljes felépítést, hiszen állandó színpadokkal és épületekkel rendelkezik, az utolsó pillanatig vártunk a döntéssel. (…) A 2020-as fesztiválra megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a jövő évi rendezvényre. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség, de ha mégsem tudod felhasználni azt 2021-ben, lehetőséged van a jegyed átruházására. A visszaélések elkerülése érdekében létrehoztunk egy űrlapot, amelyet kérünk, hogy tölts ki, abban az esetben, ha jegyedet szeretnéd átruházni.

Azt is írják, hogy amint lehetséges, folytatják a jegyeladást. Két részletben lehet majd kifizetni, ahogy korábban is megírtuk: az online regisztrációkor 85 eurót (plusz 9 euró kezelési költség), a fennmaradó 100-at a belépésnél, készpénzben.

Szombaton reggel 7-től éjszakáig pedig nagyszabású online-eseményt tartanak. A One Day At Home-on (a One Day globális partysorozatuk neve, mellyel év közben turnéznak szerte a világban; itt írtunk erről korábban) egymást váltják majd a magyar és nemzetközi elektronikus zenei és psytrance-sztárok.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)