Otthoni balesetben elhunyt a Foreign Beggars Ebow-ja

// 2020-04-19

A szombat reggel történteket vasárnap késő délután tudatták a formáció Facebook-oldalán.

A nagynevű hiphop/grime/dubstep-formáció, a Foreign Beggars megindító közleményében kiemeli, hogy Ebow Enyan Graham mennyire jó édesapja volt 10 éves fiának, Cassiusnak, kiemelik tehetségét, nagylelkűségét, azt, hogy milyen boldogan élt családjával, és azt is, hogy az utóbbi években mély spirituálitással kereste a létezés értelmét.

Az együttes tagjai, mint írják, kiváltságosnak érzik magukat, hogy életük legszebb, húszas-harmincas éveit a társaságában tölthették, hogy együtt élvezhették az életet, hogy vele zenélhettek és utazhatták körbe a világot. Egyúttal létrehoztak egy adományozói fiókot, mellyel a Ebow családját kívánják segíteni, és a fia, Cassius jövőjét támogatni.

A Foreign Beggars egyébként tavaly októberben zenélt nálunk, az Akváriumban, mely utolsó fellépésük volt, éppen feloszlóban voltak, de mint ebből ez egészen megható közleményből is kitűnik, nem személyes ellentétek miatt döntöttek a befejezés mellett. Utolsó albumuk, The Matriarchy is tavaly ősszel jelent meg; ugyanakkor aktívak voltak most is, a karantén alatt is gyűjtöttek pénzt a brit egészségügyi szolgálatnak, az NHS-nek a koronavírus elleni harcra.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)


Magyar rapperek: