Öt óra masszív drum’n’bass – Insideinfo a Blog Musicban

// 2011-11-13

Óriási drum’n’bass-bulit közvetítettünk élőben szombat este-éjszaka-hajnalban törzshelyünkről, a Blog Music Clubból. A fő helyszínen a szervező Subculture Revolution mellett a részben szlovák Fresh Up Djz és a londoni Insideinfo törte az ütemeket.

Az est sztárja a fő dj-pultban kavaró londoni Insideinfo dj-producer az agyas, szállós, de tempós dárenbézt adta. Az ő show-ja előtt és után a Subculture Revolution, vagyis dj Savage és mc Fantom, illetve dj Punisher és a Fresh Up Djz, azaz a szlovák Jema, illetve Bob és Envo nyomták. Összesen közel ötórás és három részből álló felvételünkön mindenkit hallhatunk, a fönti majd kb. két és háromnegyed órás mellett még kettőt találni Ustream-csatornánkon, illetve itt: második rész, 54 perc; harmadik rész, 1 óra 4 perc.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)