Cecília asszony ma az újranyitó vendéglátóhelyeknek adott fontos tanácsokat

// 2020-05-08

Tegnap a strandolásról beszélt hosszan, ma a vendéglátóhelyeket intette a biztonságos újranyitás alapvető szabályaira a koronainfón.

Figyelmeztetett, hogy csoportos rendezvényeket továbbra sem lehet tartani. Vírusölő fertőtlenítő szerek és papírtörlők elhelyezésére hívta föl a figyelmet, illetve javasolta, hogy akár óránként fertőtlenítsék az eszközöket, kilincseket, meg úgy egyáltalán mindent. A fizetéssel, pénzzel külön személyzet foglalkozzon.

Az Operatív Törzs válaszolt a Magyar Nemzet kérdésére, hogy mikor lesz döntés arról, hogy augusztus 15. után lehetnek-e rendezvények. Lakatos Tibor rendőrezredes, a Törzs ügyeleti központjának vezetője konkrétumot nem mondott, hacsak azt nem nevezhetjük annak, hogy azt mondta, ha augusztusban is ez lesz helyzet, ami most, akkor is ugyanolyan elvek alapján és módszerekkel és alapossággal fogják kiértékelni az adatokat, és tesznek javaslatot a rendezvénytilalom feloldására.

Képünk dr Máriás Müller Cecília nyugalomhipnózisával megállítja a járványt és megmenti a hazát Matisse húsvéti virágai között festménye





Dr. Zoidberg zenei vezetőnk legfrissebb mixe: