Nyertes hatévesek – ingyenjegyek a Psychedelia Crew szülinapi bulijára

// 2018-12-19

December 22-én a Psychedelia Crew megünnepli a hatodik születésnapját – kinéz egy jó nagy veretés még karácsony előtt a Fészek klubban. Megvan, kik nyertek párosjegyet.

A dj-felhozatal – mely csak ismert és feltörekvő magyarokból áll – alapján a fő helyszínen a progpsy ropog majd, de lesz egy hitech/psycore-terem, sőt egy chill/ambient-színpad is. 

“Sosem gondoltuk volna, hogy valaha hatévesek leszünk, eleinte eszünkbe nem jutott volna, hogy húzzuk. De most már azért elhisszük, hogy akár még egyszer ennyi összejön, hála a közönség pozitív visszajelzéseinek, de kritikáinak is” – mondják.

A fellépők mind egykori vagy jelenlegi tagjai a Psychedelia Crew-nak. A nagyteremben tízkor Goofy kezd, akit djane Cheeky követ fél 12-kor. Kétórás szettje után Stuy váltja, majd éjjel fél négykor a Qy, utána pedig, hajnali fél hatkor Wape lép a lemezjátszók mögé. Reggel hétkor a lineup másik nagyon ismert szereplője, Kezo kezd a pultban, majd kilenctől Erix, a zárás pedig Wasquez dolga lesz – egészen a délben esedékes szélrózsa-hadműveletig.

A másik táncos helyszínre, a hitech/psycore-ra egyelőre Monga van kiírva; az biztos, hogy itt mondjuk 170 bpm alá nem megy a tempó majd, viszont a határ a csillagos plafon, akár 240-250 bpm-ig is gyorsulhatunk itt. És persze lesz chill/ambient-rész is, ahol egész éjjel Psycriminal nyomja. Bővebb infót a Facebook-eseményben találsz.

Tehát a csapat egykori kedvenc női előadója, Cheeky is visszatér. Ő eddig is aktívan, sőt egyre aktívabban lépett föl különféle bulikban, és mostantól még többet láthatjuk majd a pult mögött. Ráadásul nemcsak dj-ként, zenészként, hanem hangosítóként is, ugyanis hamarosan elvégzi a hangtechnikusi és produceri képzést.

“Hosszú évek, tizennyolc év kemény munkája, mire idáig jutottam, fiatal nőként, és akkoriban nagyon nehéz volt dj-ként érvényesülni. Eleinte elhajtottak mindenhonnan, de aztán sikerült áttörni ezt az ellenállást és a kételyeket. A mostani örömhír számomra, hogy felfigyelt rám az angol Octopus Trance Records, és elhívtak fellépni márciusban, nagyon boldog vagyok! Jövőre új zenéket is szállítok, ezért érdemes lesz követni, például Facebookon vagy a blogomon” – mesélte Cheeky a Koncertblognak.

Cheeky tavalyi szettje:

Játék

Hol tartották a tavaly szilveszteri StopThe Time partyt, ahol többek között Cheeky is fellépett? – kérdeztük. (Segítség akkori ajánlónkban, a helyes válasz: a Vasúttörténeti Parkban.)

A megfejtéseket december 22-én, szombaton délután 3-ig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre, Crew tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül két nyertest választottunk, akik másodmagukkal ingyen mehetnek az esti Psychedelia Crew partyra, a Fészek klubba: Leimszider Esztert és Vass Richárdot. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a buliba bejutás módját.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!