Napi videó a Fonogram-díjra: Kowalsky meg a Vega

// 2011-03-03

Tegnap egy itt-ott mosolyt fakasztó tévéshow keretében adták át az idei Fonogram-díjakat a Millenárison. Könnyek, mosolyok, édesanyák és támogató családok emlegetése közepette az év modern pop-rock albuma díjat a Kowalsky meg a Vega vehette át Ötcsillagos című, az Alexandra Recordsnál megjelent lemezéért. A Koncertblog egy nyári koncertet közvetített tőlük a Zöld Pardonból, most ezzel a felvétellel gratulálunk nekik és a többi győztesnek (a koncert 17:00-nál indul).



Kameránk csak egy friss Fonogram-díjast kapott el az elmúlt évben, de további jelöltek több koncertjét is élőben adtuk, így a szintén az év modern pop-rock albuma kategóriában jelölt Anima Sound Systemét, a még mindig ebben a kategóriában nyomuló Vad Fruttikét, az év alternatív albumánál szóba került Magashegyi Undergroundét és Quimbyét, az év elektronikus zenei produkciójára nominált The Carbonfools-ét és az év szórakoztató zenei albumáért pályázó Zorallét.

A karácsonyi X-Faktor Aréna-koncerteken az év felfedezettjének ajánlott Takács Nikolas is énekelt a Koncertblogon, az év modern pop-rock albuma díjért folyamodó Dobrády Ákost pedig a TNT-sajtótájékoztatóján kaptuk el, sőt vele és Intivel még interjút is készítettünk. Blogunk további több tucat felvétele itt található alfabetikus sorrendben.