Miért meghatározó a zenében a lábcin – Music360 először

// 2021-09-01

Új zeneipari workshopsorozat indul Music360 néven, az óbudai Voice-Beat stúdió és a zeneipari iskola, a Majdnem Híres Rocksuli szervezésében.

A Majdnem Híres Rocksuli és a Voice-Beat Próbaterem és Stúdió hagyományteremtő szándékkal indít első ránézésre (és másodikra is) erősnek mondható zeneipari workshopot Music360 névvel. Az ambiciózus program szabadegyetem-jellegű szériát terveznek faragni,

ahol az amatőr és a profi zenészek, zeneipari szakemberek és a zene iránt komolyabban érdeklődők barátságos légkörben, könnyen juthatnak praktikus zeneipari ismeretekhez.

Az első, holnapi alkalmon délután 5-től Binder Gáspár (aki amellett, hogy koncertszervezőként a Cudi Purci Bookingot viszi, a Prosectura, a Torn From Earth és a Choke City tagja is) tart dobworkshopot, amikor is bemutatja a lábcin meghatározó szerepét – úgy az egész zenében.

Aztán, este 6-tól lesz a manapság kihagyhatatlan (örökzöldnek azért nem neveznénk) koncertezés vs. pandémia témakörben beszélgetés szintén Binder, illetve Csala Bertalan (Music360, Voice-Beat Próbaterem és Stúdió), Horváth Máté (DDW/New Beat/Dürer Kert) és Réz György (Majdnem Híres Rocksuli) részvételével, és Décsy Eszter (Music Hungary Szövetség, Now Books & Music) moderálásával. A 7-kor kezdődő, ún. menedzsersimogatón pedig Magyarország vezető zenei menedzsereivel lehet kötetlenül beszélni.

Mindemellett Binder Gáspár személyes mesterkurzusokkal is kecsegtet három jelentkezőt. Ezen a félórás, stúdiókörülmények között zajló alkalmon egy előre egyeztetett zenei témát/problémát bont ki / old meg neki Binder, gyakorlati szempontból, úgy, hogy azt már akár a következő koncerten is kamatoztatni tudja. A komoly részek után, 9-kor pedig jön a móka és a kacagás, amit a Heatlie koncertje alapoz meg.

Jegyet már csak 4500 forintért lehet kapni, de a résztvevők maximális száma 50, és információnk szerint már túl sok hely nincsen, mesterkurzus ára pedig 12 ezerbe kerül. A koncerteken viszont nincsen se létszámkorlát, se belépő. A helyszín Voice-Beat Próbaterem és Stúdió (Budapest, III. kerület, Bogdáni út 1.). Minden további részlet az eventen.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Legutóbbi koncertriportunk: