Melegítős-alsógatyás móka a Carbontól

// 2020-04-01

Itt van a harmadik, már karaténban készült klip az új Carbonfools-lemezhez. Címe Sunburned.

Szeptemberben jött ki a zenekar első klipje (Sunshine) az év végén, a Gold Record gondozásában megjelent, új albumhoz, a Carbonsunhoz. A Mindent eltakar videója ezzel egyidőben debütált. A koronavírus beindulásakor pedig két újabb klipen dolgoztak, a Heartbrokenen és a Budapesten. És persze lemezbemutatóra turnéra is indultak volna, és még mindig bíznak benne, hogy a május 31-i Kobuci-koncertre már rendeződik a helyzet.

Amikor megmutattuk néhány havernak, ők azt mondták, hogy eddig is azt képzelték, hogy ilyenek a mindennapjaink. Csak kapkodtuk a fejünket a kialakult helyzetben, de alapvetően pozitív emberek vagyunk, így gyorsan döntéseket hoztunk. Hiába készültünk a Heartbrokennél egy különleges meglepetéssel, hiába szerettük volna a tavaszi bulihangulatot bemutatni a Budapest című dallal, valami mást kellett kitalálnunk, hiszen az első túl szomorkás, a másik meg pedig jelenleg nem létezik. Szerencsére Titusznak volt egy alapötlete, amit gyorsan összereszeltünk egy kis segítséggel – mondja Fóris-Ferenczi Gábor énekes.

Első pillanatban elég könnyűnek tűnt a dolog, hogy mindenki készítsen otthon felvételeket, amiket majd összevágunk, de rá kellett jönnünk, hogy ez úgy nem is annyira egyszerű, hogy nem tudunk személyesen találkozni, és megbeszélni a részleteket. Amikor viszont megláttam a srácoktól beérkezett videókat, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne kezdjem el külön kirakosgatni őket, hiszen zseniálisak voltak. Feldobták az estéimet – mesélte Titusz.

Minden nap beszélnünk, próbáljuk egymásban tartani a lelket. Eddig is nagyon jó volt a csapat és az összmunka, és szerencsére most még inkább összetartunk és próbálunk segíteni egymásnak. A többi időben persze készülnek a dalok, és percenként küldünk valami mémet a másiknak – mondta még el az énekes.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Egy kis friss speedmetal: