Megvannak az IWIW Experience Party nyertesei

// 2011-05-10

Lezárul nyereményjátékunk a szombati, május 14-i IWIW Experience Partyra – részletek és nyertesek a posztban.



szólj hozzá: iWiW experience party

Most szombaton, tehát május 14-én tartja az IWIW közösségi oldal Experience Partyját összesen nyolc világsztár-dj-vel és három magyarral. Headlinerként ott lesz Eric Prydz, aztán az őstechnós Kevin Saunderson, a holland Don Diablo, az ifjú német remixnagyiparos Moguai, Tiësto nagy kedvence, a New York-i Serge Devant, a Ministry of Sound rezidense, Michael Woods, az egyik első trance-mágus, Mijk Van Dijk, az olasz minimáltechnós Luca Bacchetti.

A magyarokat a korábban elektrofesztivál-szervezésben már jelentős babérokat szerző Gammer, a hovatovább elsőszámú független magyar partyszervező csapat, az NVC dj-je, Dr. Zoidberg, illetve a Multi Effect Professor dj-“soundsystem” képviseli.

Nyertesek: Huzsvár Edit, Illés Györgyi, Szilágyi István, Tamás Laura és Tóth János. Ők mielőbb jelentkezzenek az info@koncertblog.hu címen, hogy tudathassuk velük a bulira bejutás részleteit.

Az első IWIW Experience-es dj-portré, Serge Devantról

A második Luca Bacchettiről

A harmadik Mijk Van Dijkról

Részletes partyinfó


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)