Megasztár-klubkoncert harmadszor nálunk – nézd élőben kedden este!

// 2010-12-13

Péntek este véget ér a Megasztár ötödik szériája, eldől, hogy ki lesz az Év Hangja a TV2-nél. Kedd este nyolctól a széria  klubkoncertje kezdődik a Nagymező utcai Club B7-ben, melyet a Koncertblog élőben közvetít, a Megasztár kiesettjeivel, valamint két finalistával, Tolvai Renivel és Kökény Attilával.

 

A nép kedvence, a pénteken kiesett Szíj Melinda is énekel kedden a B7-ben, ahogy Kállay Saunders, Giorgio, Lakatos Yvett, Szelecki Dávid, Patai Anna, Gusztos Bence, a Fivérek, az Adams Comedy, Csonka Andreas és Varga J. Detti. A végső győzelemre esélyes Tolvai Reni és Kökény Attila produkcióját pedig megkülönböztetett figyelemmel kísérjük mi is.
A két finalista múlt péntek óta már szavazatokat is gyűjthet, így a Koncertblog élőadásának nézőit a pénteki döntőben előadott dalokon kívül a kedden szerzett impulzus is segítheti a végső döntésben.A végéhez közeledik a Megasztár ötödik szériája, pénteken eldől, hogy a TV2 szerint ki lesz az év hangja. Kedden este nyolctól pedig a széria utolsó klubkoncertje kezdődik a Nagymező utcai Club B7-ben, melyen a Koncertblog kamerái is ott lesznek. Élőben közvetítjük tehát a Megasztár kiesettjeinek, valamint két finalistájának, Tolvai Reninek és Kökény Attilának a produkcióit.

Természetesen a nép kedvence, a pénteken kiesett Szíj Melinda is énekel kedden a B7-ben, ahogy Kállay-Saunders András, Giorgio, Lakatos Yvette, Szelecki Dávid, Patai Anna, Gusztos Bence, a Fivérek, az Adams Comedy, Csonka Andreas és Varga J. Detti is. Tolvai Renáta és Kökény Attila produkciójának pedig még tétje is lesz.

Klubkoncert két héttel ezelőtt

A két döntős ugyanis múlt péntek óta már szavazatokat is gyűjthet, így a Koncertblog élőadásának nézőit a pénteki döntőben előadott dalokon kívül a kedden szerzett impulzus is segítheti a végső döntésben.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)