Mappában a nagykövet

// 2010-02-12

A Cannot Walk Fly Instead külföldi megjelenését követően a One Week One Europe Festival hivatalos nagykövetévé választotta a Zagar-zenekart, az esemény 2011 júliusában Berlinben, a Brandeburgi Kapunál kerül megrendezésre. A fesztivál egy olyan összművészeti találkozó, amely az európai kortárs képzőművészetet, zenét, filmet, divatot, konyhaművészetet és a sportot helyezi fókuszpontba és egy olyan mozgalom is egyben, amely az európai gondolkodású, nyitott emberek köré szerveződik.

 

Persze nem kell addig várni  a zenekarra, legközelebb február 27-én játszanak a Mappában, melynek leánykori neve: Trafó. Az itt rendezett koncertek mindig fontos szerepet játszottk a csapat életében – írják hivatalos hírlevelükben. Ezen az estén újra előkerülnek a pszichedelikusabb, filmes hangvételű számaink, ami egyesek szerint simán álomkór gyanúsak, mások viszont imádnak elszállni ezekre a zenékre.

 

Egy-egy énekes szám erejéig Ligeti Gyuri is jelen lesz majd és ezúttal akusztikus gitáron is közreműködik. A képi háttérről Kemuri gondoskodik – mondjuk, szokás szerint.