“Mielőtt majd egyszer meghalok, még tudnom kell, miért vagyok”

// 2020-05-01

Ebben a hírben ennyi minden jó van: sírós zene, anyák napja, jótékonyság, fesztivál, amit megtarthatnak, valamint egy magyar szám, amit ha ma, május elsején veszel meg, igazán jót teszel az előadónak.

Az anyák napi hét hétfőjén jelent meg a Bródy János 40 éves klasszikusa, a Mama, kérlek 2020-as változata. Rúzsa Magdi, Lábas Viki (Margaret Island), Horváth Tamás és Járai Márk a Strand Fesztivál (ami egyébként azon kevés fesztivál közé tartozik, melynek van még esélye, hogy megtartják) felkérésére dolgozta föl anyák napjára az eredeti verziójában is bőven könnyfakasztó számot, ám ez az idei, kicsit karanténos verzión tutira besírsz:

A Mol az Együtt az Autistákért Alapítvánnyal együttműködve anyák napjáig minden megtekintés után 1 forinttal támogatja az autista gyereküket egyedül nevelő, hátrányos helyzetben lévő anyukákat. A nagy sikerű számhoz most werkfilm is jött, melyben az alkotók arról is mesélnek, hogy mit jelent nekik ez a dal: 


Május elseje jutalék nélküli nap a Bandcampen, ezért ma minden cikkünkben ajánljuk egy magyar előadó tőlük megvásárolható zenéjét:

Horváth Tamás feat. Petra: Suttogj (Csuzlee Music)

Itt vedd meg!




Előremenekülés: