Magunkkal hoztuk a cuccot II. – tavaszi felvételek a West Balkánból

// 2010-11-18

Koncertblog már a Postr bloggyűjtő oldal indulása előtt ismert volt igényes cikkeiről, vicces posztjairól, de leginkább élő közvetítéseiről. Sorozatunkban az eddig nézőink szeme elé varázsolt legjobb előadásokról emlékezünk meg szövegben és mozgóképben. Ezúttal a West-Balkánból még tavasszal közvetített koncertekre vannak soron. Még több koncertfelvételből lehet válogatni a Videa-csatornánkon!

Először akkor közvetítettünk a West Balkánból, amikor hivatalosan még meg sem nyílt sokadik helyén, a Skála Metro épületében. Kiss Tibiék koncertjének február legvégi közvetítését két videóban idézzük föl. Egy feljebb, egy lejjebb.

Kora tavasz volt még, amikor már a Kiscsillag lemezbemutató koncertjére igyekeztünk kameráinkkal. Akkor talán még be sem jelentették a Kispál és a Borz búcsúnyarát, de mi már kitaláltuk, hogy hova figyel majd a jövőben Lovasi.

Még mindig jócskán benne voltunk a tavaszban, amikor a nemzetközi szinten is ismert indie -banda, a Kolin zajos sikerű koncertjét közvetítettük. Lincényi Márkék adtak a kameránknak és a közönségnek is.

Végül a tavasszal új lemezt is kiadó Korai Örömöt mutattuk meg a nézőinknek. Hadd lássák, hogy öregedve is képesek jócskán elszállni Vécsi Tibiék. Magyarország egyik első party-zenekara nem is maradt adósa a koncertet így vagy úgy megtekintőknek.