Ma este lesz a történelem legnagyobb jótékonysági műsora

// 2020-04-18

A Global Citizen és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szervezésében, és Lady Gaga által összeállított műsorban egészen elképesztő, mintegy 40 fős sztárparádét láthatunk,

De persze mindenki otthonról kapcsolódik be az adásba. A rengeteg világsztár zenész mellett világsztár filmsztárok, sőt, még David Beckham is vállalta a felkérést, természetesen feleségével Victoria Beckhammel. A házigazdák: Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel.

A koncertet Amerikában a ABC, az NBC, a CBS adja, közép-európai idő szerint éjjel 2-től pedig streamen lehet követni a Twitteren, Yahoo-n, a Youtube-on, az Amazon Prime Videón, a Facebookon, az Instagramon.

A műsort aztán az MTV-n és a Paramount Channelen is láthatjuk április 19-én este magyar felirattal. Így a Viacom jóvoltából több mint 180 országban lesz látható a One World: Together at Home.

A Global Citizen eddig 35 millió dollárt gyűjtött a koronavírus-járvány elleni küzdelem támogatására. De az adás közben nem gyűjtenek, csak előtte, hogy a show alatt nem legyen más dolgunk, mint élvezni a műsort.

Bővebben a Global Citizen oldalán.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)