Lezsidózták Palotait a szigetes biztonságiak

// 2010-08-16

 

Már Palotaival szolidarító Facebook-oldal is indult, miután a Sziget zárónapján hajnali öt után pár perccel rátörtek az In-Kal emberei a pult mögött. Arra akarták rávenni, hogy fejezze be a zenélést, mert vége a bulinak. Ő ezt meg is tette, mert – ahogy a Facebookon írja – azzal fenyegették, hogy egyébként leütik. Elmondása szerint hatig szólt a szerződés, ezért nem értette, miért kell leállni korábban, aztán mikor magyarázatot kért a történtekre a biztonságiaktól, azok még alaposan le is zsidózták őt a közönség előtt. 

 

Ezek után Zsolt azt mondja, nem nagyon megy többet a Szigetre, ami egyrészt érthető, másrészt sajnálatos, hiszen a Tilos Sátor után a Fater is keserű szájízzel kényszerül hátat fordítani a legnagyobb hazai fesztiválnak. 

 

“Ha valaki a jövőben mégis azt látná, hogy mennék, az azonnal akadályozzon meg ebben!!” – írja a közösségin.

 

A Sziget közleménye szerint a reggel hatos bulizárás péntekre és szombatra vonatkozott, a vasárnapnak hétfőn hajnali ötkor kellett befejeződnie. Emellett persze sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt. Talán az In-Kallal is beszélgethetnének lassan ezekről az esetekről.

Címkék: , ,