Légy erős, jön James Lavelle – megvannak a jegynyertesek

// 2014-03-04

Tízévesen mi jó, ha Rolling Stones-t hallgattunk, a Be Massive-nak viszont ennyi idősen nem Mick Jagger örök klasszikusai, hanem a már tizennégy évesen a pult mögé álló James Lavelle jut eszébe. Jegynyertesek a szombati partyjukra, a Corvin-tetőre!

Lavelle (itt is, mint a legtöbb sajtófotóján, valamiért a fejét fogja)

A londoni srác a maga fura stílusával meghódította már a fél világot, dj Shadow-val az oldalán – az Unkle formációval a sydney-i operaháztól, Tel-Avivon át Amerikáig terjesztette az igét. Stílusuk bejött már a Nine Inch Nailsnek, a Massive Attacknek és a Radioheadnek is, olyannyira hogy néhány koncert és szám erejéig közösen álltak a showbiz munkapadjához.

Csinál ő mindent, triphopot, house-t, a műfaj nem számít, játszik is összevissza, ami lehet jó, de simán szét is csúszhat. (Bár minden jel arra mutat hogy Mr. Lavelle nem az a szétcsúszós fajta.) Ami skatulyába bele szokták szorítani, legalábbis az Unkle-lal, az az absztrakthiphop.

Széleskörű tevékenységébe és ugyanilyen széles látókörébe belefért az X-Aktákhoz és a Twilight filmekhez való zeneírás, de nem szégyellte a BMW- és Armani-reklámokat se. Jópár klubot is csinált, ugyanakkor ma már leginkább dj, amellett, hogy imád “véletlen” partykat tartani, bárhol, ahol csak eszébe jut.

Persze a Be Massive-bulikon már megszokott csapatagok is letudják a maguk hangulatkeltését a Corvin-tetőn. Az estét Lucky kezdi tízkor, utána jön a szépségesen vad hölgy, dj Mira. Majd egy körül kétórás mix erejéig James Lavelle veszi át a pörgő stafétát, végül a Be Massive-esték főszervezője és házigazdája, Metha zárja a sort.

Mindeközben még kisterem is lesz, ahol a blade-es, Budapest Jungle-ös, She Fire-es dj Ren zenél. Belépő elővételben kétezer-ötszáz, a helyszínen háromezer forint, vagy szerezz tőlünk ingyen.

Jegyet nyertek

Milyen slágereket nyomott az Evil Nine a Valentin napi Be Massive-partyn a Corvin-tetőn? (Segítség ajánlónkban, helyes válasznak elfogadtuk a Restless-t, az Echnology-t, a Crooked-ot és a For Lovers Not Fighters-t.)

A megfejtéseket szombaton délig vártuk a koncertblog1@gmail.com címre Lavelle tárggyal. A helyes megfejtést beküldők között két nyertest választottunk, akik ingyen mehetnek az aznap esti Be Massive: James Lavelle partyra a Corvin-tetőre: Kálmán Krisztinát és Telki Árpádot. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!